Es reprenen les activitats econòmiques no essencials permeses abans de l’últim decret del govern espanyol

14 d'abril de 2020


La indústria o la construcció, entre molts altres sectors, han de prendre mesures de seguretat però ja poden tornar a treballar des d’aquesta setmana.

Ja s'han représ les activitats econòmiques no essencials permeses abans de l’últim decret del govern espanyol. La indústria o la construcció, entre molts altres sectors, han de prendre mesures de seguretat però ja poden tornar a treballar des d’aquesta setmana.

 

Des del Consell de Relacions Laborals de Catalunya format per representants polítics, sindicals i patronals, s’han elaborat unes recomanacions pel retorn laboral amb seguretat. En aquesta línia, entre d’altres, es recomanen mesures de flexibilitat, teletreball, i altres mecanismes que moderin la presència física quan sigui possible. Així com que cal evitar que hi hagi aglomeracions o la neteja i ventilació adequada dels llocs comuns i els espais i eines compartides.

 

En el cas de Cubelles, a causa de l’últim decret del govern espanyol havien quedat aturades les obres municipals de la biblioteca nova i del sistema per evitar els sobreeiximents al Foix. Unes obres que les empreses contractades ara podrien reprendre seguint les mesures de prevenció.

 

D’altra banda, el transport públic torna a ser de pagament però s’hi garanteixen les distàncies de seguretat a banda de ser on es repartiran mascaretes per qui hagi d’anar a treballar. A Rodalies, el servei serà d’un 50% de mitjana i d’almenys un 65% en les hores punta.


  • OBRES FOIX VORTEX SOBREEIXIMENTS (2).jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles