L’escola Mar i Cel s’adapta al tancament causat per la crisi sanitària

9 d'abril de 2020


La seva directora, Noelia Garcia explica a Ràdio Cubelles com afronta l'escola la situació de confinament per l'estat d'alarma

L’escola Mar i Cel - com també ho estan fent la resta d’escoles i instituts de Cubelles- es prepara per continuar el curs després de Setmana Santa.  Si per avaluar a l’alumnat durant el segon trimestre, s’han tingut en compte els resultats dels escolars fins al 12 de març, data en què es van tancar els centres educatius. A partir del 13 d’abril, la Generalitat enviarà unes noves directrius als centres per fer l'avaluació d'aquest últim trimestre.

 

Des d’Ensenyament de la Generalitat s'ha anunciat que la docència s'haurà de fer de forma virtual i que l'avaluació serà qualificadora. En aquest sentit, l’escola Mar i Cel s’està preparant perquè tot l’alumnat de primària treballi telemàticament des de la plataforma Classroom. Mentre que els més petits, els d'infantil tindran unes tasques diferents, adaptades a la seva edat. En el cas dels alumnes de les famílies amb menys recursos es faran servir altres recursos per acompanyar-los. Noelia Garcia, directora de l'escola Mar i Cel ha explicat quins són els criteris rebuts fins el moment pel departament de cara al tercer trimestre i com han previst portar a terme l'intercanvi de tasques telemàtiques amb les famílies. 

L'objectiu de l'escola és fer un bon acompanyament davant aquesta situació complicada que s'està vivint confinats a casa. "Són conscients que en cada casa hi ha una realitzat diferent. I el que no es vol és que les tasques escolars siguin una carrega sinó que el centre està per sumar i ajudar", insisteix a dir Noelia Garcia.

Des del centre s'ha recollit la realitat de les famílies del centre. És, en aquest sentit, que les tres escoles treballen conjuntament per cercar solucions per fer front a la barrera digital. Entre d'altres coses, han adreçat aquesta preocupació a l'Ajuntament i li han demanat col·laboració.

També el centre ha fet arribar diferents missatges a les famílies. Des del seu portal web a través de l’etiqueta #elmaricelesquedaacasa #joaprenc a casa es poden veure vídeos adreçats a tota la comunitat educativa. Finalment, l'escola Mar i Cel vol agrair les mostres de suport rebudes.

 

Vídeo #elmaricelesquedaacasa

Vídeo educadors del menjador (Jocs i taula)

 


  • TOT ANIRÀ BÉ-ESCOLA MAR I CEL.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles