SOREA manté les ajudes a les llars amb dificultats i n'obre de noves per a autònoms i pimes

8 d'abril de 2020


Els mesos d'abril i maig es notarà un abaratiment de la factura per la rebaixa d'un 50% del cànon establerta per l'Agència Catalana de l'Aigua.

Entrevista a Berta Mercadé, responsable territorial de SOREA

 

SOREA manté les ajudes a les llars amb dificultats i n'obre de noves per a autònoms i pimes. L'empresa congelarà les factures a qui els ho demani i permetrà retornar-les més endavant, fraccionades i sense interessos. A banda, no faran cap tall en el subministrament per impagaments. Pel que fa a les factures de l'aigua dels mesos d'abril i maig, des de SOREA han explicat que s'hi notarà un abaratiment després que l'ACA hagi acordat rebaixar en un 50% el preu del cànon habitual.

 

SOREA també ha confirmat que tant a Cubelles com en la resta de municipis on gestionen l'aigua, continuen atenent les urgències o avaries que puguin aparèixer.

 

D'altra banda, l'empresa concessionària de l'aigua també ha explicat que estan acabant d'estudiar els canvis en el consum d'aigua, amb una davallada que atribueixen sobretot a l'aturada econòmica al costat d'un augment en els comptadors particulars.


  • sorea google maps.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles