L’Ajuntament ha fet la primera desinfecció de carrers aquesta setmana

26 de març de 2020


El regidor de Medi Ambient i Espai Públic, Josep Ma Hugué assegura que n’aniran fent periòdicament en els punts més transitats

Entrevista a Josep Maria Hugué, regidor de Medi Ambient (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Els serveis de neteja viària han començat aquest dimecres les feines de desinfecció de les zones properes a comerços d'alimentació i altres serveis bàsics. S'incidirà especialment en les àrees properes als contenidors i a establiments amb concurrència pública com botigues d'alimentació, farmàcies i estanc. Aquests treballs extraordinaris consisteixen en afegir una base de lleixiu a l'aigua que les màquines ruixen habitualment en les tasques regulars de neteja viària. El regidor de Medi Ambient Josep Maria Hugué, en declaracions a Ràdio Cubelles

D’altra banda, l’Ajuntament demana que no es llenci res fora dels contenidors i informa que des de la Mancomunitat Penedès-Garraf s'està duent a terme una desinfecció dels contenidors. De fet, en la darrera setmana s'ha vist créixer l'abocament de deixalles fora dels contenidors, tant de voluminosos com de poda i brossa de rebuig. En aquest sentit, Hugué fa crida a la solidaritat amb els serveis de neteja viària i de recollida d'escombraries, i demana no llençar res fora dels contenidors.

També des de l'Ajuntament es recomana deixar les tapes obertes dels contenidors de brossa, per tal de manipular el mínim possible les tapes dels contenidors. 

Tenint en compte que la Mancomunitat ha tancat les deixalleries, des de l'Ajuntament, també es demana no llençar els voluminosos fins que no hagi passat el confinament pel Coronavirus.

Les persones que tinguin la necessitat inajornable d'utilitzar el servei, han de trucar obligatòriament a CESPA (683 385 542) per coordinar la seva recollida.

 

 


  • Desinfectació carrers (6).jpg
  • Desinfectació carrers (5).jpg
  • Desinfectació carrers (1).jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles