L’Ajuntament ha estès el teletreball a uns quaranta treballadors municipals per ara

23 de març de 2020


Aquesta setmana s'acabarà de posar en funcionament el teletreball a gairebé tot el personal municipal d'oficines. El consistori manté diverses funcions tècniques a distància gràcies a la implantació de l’administració electrònica.

L’Ajuntament ha estès el teletreball a uns quaranta treballadors municipals per ara. El consistori manté diverses funcions tècniques a distància gràcies a la implantació de l’administració electrònica. A partir de la setmana que ve, gairebé tot el personal d’oficines ja podrà fer feines administratives des de casa.

 

Així ho ha confirmat en declaracions a Ràdio Cubelles el coordinador de comunicació i informàtica de l’Ajuntament, Víctor Lora

El regidor de comunicació, Raül Mudarra, ha explicat que el departament de tecnologies de la informació va començar a trobar solucions per als treballadors municipals des del primer moment.

El coordinador de comunicació i informàtica de l’Ajuntament, Víctor Lora, ha explicat que els progressos en l’administració electrònica que s’han fet recentment han ajudat a fer més fàcil el pas cap al teletreball.

Des de l’Ajuntament també han destacat la predisposició i esforç de tota la plantilla per adaptar-se a un canvi sobtat en les seves tasques.


  • Ajuntament-4.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles