Els restaurants han venut més de 1.300 menús durant el Mes del Xató

11 de març de 2020


Juntament amb la Xatonada Popular, la regidoria de Turisme, Comerç i Fires considera que sestà fent una bona promoció del plat típic de la zona però també avança que en les properes edicions hi haurà canvis.

L’Ajuntament està satisfet amb les xifres recollides amb el Mes del Xató, que qualifica de rècord. Un dels aspectes destacats des del consistori és la participació cada vegada més alta de restaurants, que, a més, els han fet saber que en general estan molt contents amb l’experiència.

La regidora de Turisme, Comerç i Fires, Trini Vicente, en declaracions a Ràdio Cubelles, confia que cada vegada més restaurants s’animaran a formar-ne part.

L’Ajuntament xifra en uns 27.000 euros els ingressos directes per la venda dels menús del Mes del Xató per part del conjunt de restaurants participants.

D’altra banda, des de la regidoria de turisme, comerç i fires es plantegen canvis per a la Xatonada Popular. La regidora Trini Vicente s’ha mostrat satisfeta per la resposta en els concursos de mestres xatonaires però admet que l’altra part de la festa ha anat a la baixa.

La setmana que ve Ràdio Cubelles acollirà el sorteig dels sopars o dinars entre els qui van omplir les butlletes del mes del xató. També es donaran a conèixer quins són els establiments més ben valorats d’aquesta edició.


  • Presentació mes del xató 2020 (2).jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles