Els Coyotes Bike celebren els seus primers cinc anys

21 de gener de 2020


L'entitat ha ampliat les disciplines que practiquen i ha triplicat el nombre de socis

Escolta entrevista amb el president dels Coyotes Bike, Oscar Moreno (fes clic aquí)

 

 

L'entitat esportiva Coyotes Bike ha celebrat el seu cinquè aniversari. En el seu origen, un grup d'amics -que no arribava a la dotzena d'integrants- decidien unir-se en una entitat per practicar la BTT. Cinc anys més tard, l'entitat compta amb uns quaranta socis i ha ampliat les seves disciplines, amb la bicicleta de carretera i el "Runnig".

A més, els seus membres també han participat com a voluntaris en diferents activitats esportives com la cursa de Puig de Tiula o la Diada de la bicicleta.

Els Coyotes organitzen una lliga interna on s'incentiva el fet de fer rutes tant en BTT com en bicicleta de carretera. En aquest tipus de cursa per puntuar s'ha de fer en grup. Depenent de les distàncies, la dificultat o el nombre de participants, els membres de l'entitat guanyen un seguit de punts. I amb això, es realitza una classificació anual.


Els responsables de l'entitat asseguren que estant molt contents amb aquests primers anys; i consideren que, per mantenir aquest bon funcionament, no poden créixer més.


  • Coyotes Bike grup
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles