El CF Cubelles no passa de l'empat al camp del cuer (2-2)

20 de gener de 2020

Els blaus van empatar quan faltaven deu minuts pel final

El CF Cubelles va tancar la primera volta de la competició de lliga amb un empat al camp del cuer, el Sant Mauro. En un partit on els cubellencs es van avançar en el marcador, l'equip local va aconseguir donar la volta al marcador i, a falta de deu minuts pel final, el Cubelles va acabar empatant amb un gol de Jan Casas -màxim golejador destacat de l'equip- amb 13 gols en les 17 jornades disputades.

Aquest ha estat el segon partit de la setmana. De fet, el passat dimecres 15 de gener es va disputar el partit pendent davant l'Unificación Bellvitge que va acabar amb derrota cubellenca per 3 a 2. Tot i avançar-se dos cops al marcador, els locals van remuntar a la segona part, deixant sense premi l'equip de Vilagut.

El Cubelles doncs, tanca la primera volta en 11 posició quatre punts per sobre de les places de decents.