El CF Cubelles ha perdut 3 a 2 contra la Unificació Bellvitge aquest dimecres en la jornada pendent del 22 de desembre

16 de gener de 2020

Malgrat el bon partit de l’equip entrenat per Xavi Vilagut, els rivals han tingut més encert en les seves jugades

El CF Cubelles ha perdut 3 a 2 contra la Unificació Bellvitge aquest dimecres en la jornada pendent del 22 de desembre. Malgrat el bon partit de l’equip entrenat per Xavi Vilagut, els rivals han tingut més encert en les seves jugades. De fet, el CF Cubelles ha avançat amb un gol de Jan Casas al minut 5. Una jugada aïllada del Bellvitge ha posat l’1 a 1 al marcador al minut 32. El CF Cubelles tot i el cop no s’ha rendit, ha mantingut el seu joc ofensiu i poc abans del descans, al minut 42, en Jan Casas ha tornat a marcar. Els cubellencs han arribat a la mitja part guanyant 1 a 2 i havent desplegat el seu joc habitual de control.

A la segona part, tot ha continuat igual, el CF Cubelles controla el partit i la Unificació Bellvitge es defensa ben ordenat. Al minut 57, un xut ben ajustat de Ramzi ha superat al porter Fran Llor. Amb l’empat a 2, el CF Cubelles ha insistit amb el joc ofensiu i ha tornat a tenir opcions però sense encert. En canvi, al minut 75 en Marc Garci ha aconseguit la remuntada local, capgirant el marcador en 3 a 2 pel Bellvitge.

El Cubelles no ha abaixat els braços i ha intentat l’empat abocant-se a l’atac i amb un doble canvi als últims minuts. El partit s’ha convertit en un atac i gol a banda i banda. Els cubellencs han acabat amb deu per l’expulsió de Bomby. Tot i aquesta insistència, però, el partit s’ha acabat amb el 3 a 2 a favor del Bellvitge.

El partit s’ha disputat aquest dimecres després que el dia 22 de desembre s’hagués de suspendre l’enfrontament perquè a causa del vent havia caigut una torre de llums al camp del Bellvitge.

El CF Cubelles ha començat el 2020 amb dues derrotes i ara ocupa la desena posició amb 20 punts. Aquest diumenge el primer equip es desplaçarà al camp del cuer, el San Mauro que només suma 10 punts que ve de perdre contra el Can Buxeres però va aconseguir golejar a l’Atlètic Vilafranca abans de Nadal.