Polèmica per un dinar de Nadal social a iniciativa del menjador de l’escola Mar i Cel

19 de desembre de 2019


L’empresa Jocs i Taula s’ha mostrat públicament decebuda amb l’Ajuntament pel que consideren una manca de col·laboració dels serveis socials amb una iniciativa que van començar l’any passat. Per la seva banda, l’Ajuntament ha explicat a Ràdio Cubelles que des del seu punt de vista han complert escrupolosament amb tots els acords adquirits amb el representant de la cooperativa en qüestió i la suspensió de l’àpat ha estat una decisió unilateral de l’empresa que el consistori lamenta profundament.

Entrevista a Josep Blanco, responsable de Jocs i Taula a l'escola Mar i Cel (cliqueu per sentir-la)

 

L’empresa Jocs i Taula s’ha mostrat públicament decebuda amb l’Ajuntament pel que consideren una manca de col·laboració amb un dinar de Nadal solidari que van començar l’any passat. La concessionària dels menjadors del centre de primària volia organitzar un àpat el 23 de desembre per a les famílies amb infants de Cubelles usuàries dels serveis socials. L'any passat van fer realitat aquest acte, en què, segons Josep Blanco de Jocs i Taula, les famílies poden viure un àpat "com si fossin en un restaurant". L'empresa també organitza la mateixa iniciativa a Sant Pere de Ribes i Les Roquetes on porten diversos menjadors. Aquest any, segons han declarat a Ràdio Cubelles, els responsables d'organitzar aquest dinar de Nadal solidari a Cubelles consideren que des dels serveis socials de l'Ajuntament no s'hauria col·laborat amb el temps suficient com per poder oferir l'àpat adequadament. Per aquest motiu, han decidit suspendre l'activitat i publicar un comunicat a les xarxes socials exposant la seva visió dels fets.

 

Per la seva banda, a petició de Ràdio Cubelles, l’Ajuntament ha explicat per correu electrònic el seu posicionament. L’Ajuntament assegura que "ha complert escrupolosament amb tots els acords adquirits amb el representant de la cooperativa en qüestió i la suspensió de l’àpat ha estat una decisió unilateral de l’empresa que el consistori lamenta profundament".

 

A continuació adjuntem el comunicat que ha publicat l'empresa del menjador de l'escola Mar i Cel:

 

 


  • escola mar i cel (google maps).JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles