La Intersindical CSC ha estat la més votada en els eleccions sindicals de l'Ajuntament

5 de desembre de 2019


UGT amb tres representants i CCOO, FTC i SFP amb un cadascun completen els nous Comitè d’empresa i Junta de personal.

Els treballadors del consistori han votat aquest dimarts en tres meses electorals diferents. D’una banda els funcionaris han decidit com queda la Junta de Personal que els representa. En aquest cas la Intersindical CSC ha estat la més votada i ha obtingut dos delegats. En canvi la UGT i el sindicat de funcionaris de policia han empatat. Finalment, segons la normativa, l’antiguitat dels membres de la UGT ha desempatat i els ha donat dos delegats i al sindicat policial, un.

En el comitè d’empresa pels treballadors de l’Ajuntament que no són funcionaris hi havia dues meses. Una per als tècnics i qualificats on la intersindical ha obtingut dos representants amb el vot favorable del 82% del cens. En la segona mesa es decidia la representació per als treballadors no qualificats. En aquest cas ha quedat repartida amb un representant per a cadascun dels tres sindicats: FTC, CCOO i UGT. Per la qual cosa, el comitè d’empresa tindrà membres de 4 sindicats diferents.

 

A partir d’ara caldrà veure si, tal com ha passat els últims anys, s’organitza un Comitè Unificat de Treballadors per a tot l’Ajuntament o si es treballa per separat entre l'organ representatiu dels funcionaris i el de la resta de treballadors.


  • Ajuntament-4.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles