El Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf prepara activitats per a aquesta tardor

8 d'octubre de 2019


La consellera presidenta de l'àrea de Serveis a les persones, la cubellenca Renata Bedós, i el conseller delegat de gent gran, Nelson Araujo, van participar dijous passat al plenari del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf

Informació del Consell Comarcal del Garraf

 

Dijous passat es va reunir el Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf a la Masia d’en Cabanyes, seu del Consell Comarcal del Garraf, per treballar les activitats previstes per a aquesta tardor.

 

La presidenta de l'àrea de Serveis a les persones, Renata Bedós, i el conseller delegat de gent gran, Nelson Araujo, van participar a la reunió i van poder escoltar les necessitats i propostes de les persones representants de les entitats de gent gran de la comarca. També hi va assistir Josep Maria Bayarri Lorente, regidor d’Olivella; Alexandra Corvillo, regidora de Cubelles; Paqui Carrasqulla, regidora de Sant Pere de Ribes, així com disset representants de vuit entitats.

 

A la reunió es va explicar el treball de preparació que s’està realitzant conjuntament amb els consells consultius de l’Anoia, Alt Penedès i Baix Llobregat per a participar al 8è Congrés de la Gent Gran, que tindrà lloc al monestir de Món Sant  Benet, a Sant Fruitós de Bages, el 25 d’octubre. En aquest sentit, es va comentar que diversos representants dels consells consultius estan analitzant i preparant esmenes a les ponències del Congrés, que porten per títol: “El present de les persones grans: drets i deures” i “Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment”.

 

D’altra banda, es va compartir informació sobre les activitats previstes per a aquest segon semestre, com la IV Trobada de Corals de gent gran, que es durà a terme el 8 de novembre a l’auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, per posar en valor l’esforç de la gent gran per mantenir-se activa.

 

També s’ha previst l’organització de la jornada “L’envelliment LGTBI, trencant barreres” que es realitzarà el 14 de novembre a Sitges i que constarà de vàries ponències sobre els drets de les persones grans LGTBI, amb la participació d’experts en la matèria.


  • 20191003-reunio-del-consell-consultiu-gent-gran CCGARRAF.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles