Cubelles en Comú Podem avança que el govern local té el Pla d’Actuació Municipal gairebé a punt per presentar

7 d'octubre de 2019


El seu regidor, Narcís Pineda, ha declarat a Ràdio Cubelles que el govern és conscient que la legislatura estarà determinada per les inversions de la biblioteca o els sobreeiximents del Foix.

Els darrers mesos, els tres grups del govern local, Unitat Cubellenca, ERC i CECP, han estat recollint les propostes més rellevants que voldran impulsar els propers anys. El Punt de Vista de Ràdio Cubelles ha pogut parlar amb Narcís Pineda de Cubelles En Comú Podem, qui ha anunciat que la presentació del PAM es farà aviat.

Sense entrar en detalls, Narcís Pineda ha volgut recordar que la legislatura estarà determinada per l’impuls d’inversions importants com la biblioteca que trencara l'estabilitat pressupostària com a mínim del 2020.

Pel que fa a les regidories d’ocupació, infància i joventut i esports, Narcís Pineda ha comentat quines línies voldrà seguir aquests propers anys. D’una banda, el regidor de CECP ha assegurat que s’estan començat a coordinar els departaments d’ocupació i joventut per oferir sortides laborals i formació. D’altra banda, Pineda considera rellevant que es pugui desencallar el projecte de càmping de Mas Guineu per generar llocs de treball. Finalment, pel que fa a esports, Narcís Pineda ha admès que s’està endarrerint la coberta de la pista exterior i ha avançat noves inversions, com el canvi de gespa al camp de futbol.

Narcís Pineda de Cubelles en Comú Podem donarà més detalls dels projectes de les seves regidories en la presentació del Pla de Mandat. Una presentació que encara no té data però que es podria programar aviat.


  • narcís pineda ajuntament cubelles.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles