L’Ajuntament ofereix places de cowork al Neàpolis de Vilanova

2 d'octubre de 2019


La regidoria d’empresa i emprenedoria subvenciona el cost del lloguer i posa les places a disposició dels cubellencs que ho necessitin.

L’Ajuntament de Cubelles ofereix places de cowork al Neàpolis de Vilanova. La regidoria d’empresa i emprenedoria subvenciona el cost del lloguer i posa les places a disposició dels cubellencs que ho necessitin. D’aquesta manera, el govern local cerca l’eficiència de la inversió per poder oferir aquest servei sense haver de crear un centre propi del municipi. A més, el Neàpolis disposa d’una experiència, un espai que ja està en funcionament des de fa anys i que està obert les vint-i-quatre hores del dia tots els dies de l’any.

La regidora d’empresa i emprenedoria de Cubelles, Trini Vicente, ha explicat que l’aposta del govern municipal passa per aquesta col·laboració comarcal abans de la creació d’un espai propi.

De la mateixa manera, la regidora d’Empresa i Innovació de Vilanova i la Geltrú, Conxi Martínez, ha defensat que el Neàpolis posa a l’abast dels cubellencs un servei amb experiència.

Els requisits per accedir a les places de l’espai cowork de Neàpolis de manera gratuïta són d’una banda residir a Cubelles i de l’alatra desenvolupar una activitat o un projecte professional vinculat amb feines creatives de tot tipus o relacionades amb la informàtica, les dades i altres àmbits de la tecnologia, la informació i la innovació. Tanmateix, d’altres perfils professionals que estiguin interessats en aquestes places de cowork també hi poden arribar a accedir si es posen en contacte amb la regidoria d’empresa i emprenedoria.

Ara l’Ajuntament espera poder començar a rebre propostes per poder omplir les places que ha llogat a Neàpolis. La regidora d’empresa i emprenedoria Trini Vicente creu que hi ha gent al municipi que aprofitarà aquesta oportunitat.

Des de Vilanova i la Geltrú, la regidora Conxi Martínez, per la seva banda, ha assegurat que Neàpolis sempre té una reserva de places a disposició perquè no es pugui quedar ningú fora del cowork.

Qualsevol persona empadronada a Cubelles que estigui interessada en les places de cowork de Neàpolis es pot posar en contacte amb la regidoria d’empresa i emprenedoria de dilluns a divendres de 10 del matí a dues del migdia.


  • COWORK CUBELLES NEAPOLIS 011019 2.jpg
  • COWORK NEÀPOLIS CUBELLES 011019.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles