Ciutadans critica que el govern no hagi començat a resoldre en els 100 dies de legislatura els problemes que consideren més rellevants

2 d'octubre de 2019


El partit també acusa al govern local d’haver permès l’ús partidista d’elements públics com els gegants.

Ciutadans Cubelles creu que la gestió dels primers mesos del govern local no ha resolt temes que consideren prioritaris. Manuel Martínez, portaveu de Ciutadans, en declaracions a El Punt de Vista de Ràdio Cubelles.

 

A més, des de Ciutadans acusen el govern d’Unitat Cubellenca, ERC i Cubelles en Comú Podem de permetre que es faci servir l’espai públic per a exposar lemes independentistes o per l’alliberament dels presos polítics. Un dels exemples segons Manuel Martínez, regidor de Ciutadans, és la Festa Major i la pancarta que va lluir el gegantò del Charlie Rivel.

 

Des de Ciutadans asseguren que mantindran un paper d’oposició a l’actual govern local tot i que donaran suport en aquells punts que considerin positius pel municipi.

 

L'entrevista sencera a Manuel Martínez de Ciutadans es pot recuperar a la fitxa de El Punt de Vista a la ràdio a la carta.

 

Ràdio Cubelles treballa per obtenir la valoració dels primers 100 dies de legislatura dels partits del govern local: Unitat Cubellenca, ERC i Cubelles en Comú Podem. Un contingut que s'emetrà al programa El Punt de Vista d'aquest dijous.


  • MANUEL MARTÍNEZ_CIUTADANS (imatge d'arxiu)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles