Es crearà una Aula Integral de Suport Educatiu a l'antiga Llar d'Infants l'Estel

18 de setembre de 2019


És un dels projectes que la Generalitat ha plantejat a l'Ajuntament per aquest curs i donarà servei a tota la comarca.

La regidora d’ensenyament, Esther Soler, ha revelat a Ràdio Cubelles que ja està en marxa la creació d'una Aula Integral de Suport Educatiu a petició de la Generalitat. S'ubicarà a l'antiga Llar d'infants l'Estel i donarà servei a tota la comarca.

La regidora Soler també ha detallat de quina manera es vol fer compatible el projecte per traslladar l’Espai Jove i la ubicació d’aquesta aula nova.

En aquest sentit, la regidora Ester Soler ha assegurat que de moment la Generalitat ha demanat l’espai per a un sol curs i que les reformes que es facin ara es podran aprofitar per l’Espai Jove.

 

Aquesta ha estat la novetat principal en l’inici del curs a les tres escoles de Cubelles i als dos instituts. Una altra novetat és que a l’institut Cubelles aquest curs ja s’han habilitat completament els nous mòduls prefabricats que donen servei a l’increment d’alumnes de primer d’ESO. A banda, en el cas de l’Institut Les Vinyes i l’escola Mar i Cel hi ha hagut malestar entre les famílies i els mestres per l’abocament de residus d’asfaltatge en un terreny municipal del costat de la deixalleria.

 

La regidora Ester Soler ha assegurat que l’Ajuntament n’és conscient i està treballant per retirar-ho tan aviat com sigui possible.

Pel que fa al futur de l’Institut Les Vinyes, l’Ajuntament continua amb els tràmits necessaris per aconseguir l’aprovació de la Generalitat, que aquest mes de juliol passat ha reclama més informació sobre la requalificació urbanística que ha de permetre obtenir un terreny al costat de la plaça del mercat.


  • EDIFICI ESTEL.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles