Torna la Caminada Popular Nocturna fins a Coma Ruga

1 d'agost de 2019


L’entitat excursionista Fauna de Cubelles aquest dissabte al vespre proposa per 11é any consecutiu una de les caminades més concorregudes de l’any.

Torna la Caminada Popular Nocturna fins a Coma Ruga. L’entitat excursionista Fauna de Cubelles aquest dissabte al vespre proposa per 11é any consecutiu una de les caminades més populars de l’any. Sempre hi participen entre 250 i 300 persones i la seva facilitat i proximitat és un dels seus atractius principals. El recorregut és pla, arran de mar i enllaçant els passejos marítims des de Cubelles fins a Coma Ruga, passant per Cunit i Segur de Calafell. Un total de 13 quilòmetres i amb tornada amb autocar.

 

El president de Fauna de Cubelles, Carles Rios, ha explicat a Ràdio Cubelles que ja ho tenen tot a punt per l’edició de la caminada aquest dissabte.

La sortida es farà a les nou de la nit des del principi del passeig fluvial. Per participar-hi cal una inscripció prèvia de 9 euros o de 10 euros una hora abans de la sortida. Un pagament que inclou un obsequi de record, concretament un barret de color blanc. Cadascú s’ha de portar el seu entrepà o els aliments que necessiti.

 

Calres Rios, president de l’entitat excursionista, ha comentat que no té cap dificultat i fins i tot hi poden participar famílies amb cotxet o persones en cadira de rodes.

Al final del recorregut, a Coma Ruga, qui porti banyador i en tingui ganes es podrà remullar en les aigües termals que estan a tocar de la platja acompanyats de la música en viu d’en Quicos Costa.


  • fauna-passeig-nocturna.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles