Ja està a punt el dispositiu de seguretat per la Festa Major Petita de Cubelles

26 de juliol de 2019


Es prohibirà l’estacionament en diversos carrers de la vila per on passa la cercavila del correfoc d'aquest dissabte

Entrevista a Daniel Guillem, inspector en cap de la Policia Local (cliqueu sobre l'enllaç)

 

En una entrevista a Ràdio Cubelles l’inspector en cap de la policia local, Daniel Guillem, ha explicat com tenen preparat i acordat el dispositiu de seguretat d'aquesta Festa Major Petita de Cubelles. La funció més destacada de la Policia Local de Cubelles està relacionada en la gestió del trànsit i de la prohibició de l’estacionament en diversos carrers de la vila per on passa la cercavila del correfoc d'aquest dissabte. Per tant, la policia local informa que aquest dissabte, 27 de juliol, a partir de les 18 hores no es podrà circular ni estacionar pels carrers per on passi el carcavila del correfoc. 

 

La Policia Local anirà col·locant els cartells informatius sobre la prohibició d’aparcar en determinats carrers. Daniel Guillem, inspector en cap de la policia local, ha explicat que són senyals excepcionals per aquestes ocasions, però que s’han de respectar de la mateixa manera.

 

A banda de la policia local, els actes de Festa Major Petita comptaran també durant el correfoc amb la presència d’una ambulància, així com la col·laboració del Grup de Riscos.

 

Consells de Seguretat 

La Policia Local de Cubelles acosta diferents consells de seguretat pel correfoc d'aquest dissabte 27 de juliol.

 

 CONSELLS:

 

  • Trèieu del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut del correfoc, com, per exemple, els testos amb plantes, les bosses d'escombraries, les taules, les cadires, etc. Així evitareu accidents.
  • Retireu els vostres vehicles de la zona per on passarà la cercavila de foc. Així evitareu que la gent prengui mal i possibles desperfectes als cotxes.
  • Tanqueu les portes, les finestres i els balcons i protegiu les obertures per impedir que entrin coets i guspires que podrien causar un incendi.
  • Recolliu la roba estesa i plegueu els tendals per prevenir que es puguin encendre.
  • Per més que els assistents al correfoc us demanin aigua per mitigar la calor, no en llenceu. Així evitareu que la pólvora es mulli i exploti o que surti en direcció inesperada en lloc de cremar-se.

 

D'altra banda, la policia local portarà a terme fins aquest diumenge una campanya de control de l'ús del cas a motocicletes i ciclomotors.

 

 


  • Logo Policia Local Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles