La desembocadura del riu Foix acollirà un itinerari de natura exòtica, aquest dissabte

19 de juliol de 2019


L'activitat de Medi Ambient i Sostenibilitat es portarà a terme de les 10.30 h. a les 12.30 h amb una explicació dels valors naturals i la seva biodiversitat.

Entrevista a Ruben Hernández de l’Associació Dedicació Ambiental de Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

 

La desembocadura del riu Foix acollirà aquest dissabte, 20 de juliol un itinerari de natura exòtica. Es tracta d’una activitat de Medi Ambient i Sostenibilitat que es portarà a terme de les 10.30 h. a 12.30 h. Es realitzarà una explicació dels valors naturals i la seva biodiversitat, exposant les problemàtiques relacionades amb les espècies exòtiques invasores a partir de casos pràctics d'estudi de cada espai. També es durà a terme un protocol de retirada d'aquestes espècies i dels residus de l’espai, amb paranys o altres dispositius, segons ha explicat en declaracions a Ràdio Cubelles Ruben Hernández de l’Associació Dedicació Ambiental de Cubelles.

Aquesta activitat forma part d’unes jornades dedicades a la campanya de la Setmana de la Natura que tenen l’objectiu principal de prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i del nostre patrimoni natural.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles