Cubelles ha viscut el descens d’aturats més fluix en un mes de juny dels últims anys

3 de juliol de 2019


La xifra total és de 820 persones registrades aturades, menys que al maig però més que el juny de l’any passat

L’atur del mes de juny manté l’empitjorament interanual a Cubelles. Ara hi ha 820 persones de Cubelles inscrites a les oficines del servei d’ocupació de Catalunya. Durant el mes de juny l’atur ha baixat respecte del mes de maig en 25 persones. És el descens més fluix en un mes de juny des del 2010. De fet, per tercer mes consecutiu l’atur registrat continua per sobre de la xifra de l’any anterior. El mes de juny de l’any passat es va arribar a una xifra inferior als 800 aturats, la més baixa dels últims 10 anys. El mes d’abril passat va començar un empitjorament interanual, trencant la tendència positiva que va començar el 2012.

 

D’altres detalls de les dades de l’atur registrat de Cubelles publicades per la Generalitat són que actualment hi ha 310 persones que porten més d’un any buscant feina. Dins d’aquest grup, unes 200 persones ja porten dos anys o més a l’atur. Del total d’aturats, més de 500 són dones, un 61% del total. Un percentatge que augmenta a mesura que s’allarga la durada de la demanda de feina. Fins al punt que les dones són més d’un 68% del total d’aturats que ja porten almenys 2 anys sense feina.

 

Al conjunt de la comarca l’atur registrat s’ha situat en 7.600 persones aquest mes de juny, unes quatre-centes menys que al mes de maig. En el cas del Garraf sencer, encara es manté la tendència de millora interanual i aquest mes de juny hi ha menys aturats registrats que ara fa un any. En tots els municipis de la comarca s’ha reduït l’atur i han aconseguit xifres més baixes que les del juny de l’any passat, excepte Cubelles i Olivella.

 

Consulteu les dades de l'atur registrat a Cubelles clicant en el gràfic següent:

 

 


  • atur juny 19.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles