El CF Cubelles ha anunciat el fitxatge d’Eloi Van den Broeck provinent de la Joventut Ribetana

20 de juny de 2019


Segons ha anunciat a través de les xarxes socials, l’amateur A del CF Cubelles comença a reforçar-se per competir la propera temporada a segona catalana.

El CF Cubelles ha anunciat el fitxatge d’Eloi Van den Broeck provinent de la Joventut Ribetana. Segons ha anunciat a través de les xarxes socials, l’amateur A del CF Cubelles comença a reforçar-se per competir la propera temporada a segona catalana. Un d’aquests fitxatges és l’Eloi Van den Broeck, un defensa que ja ha estat a segona catalana amb la Joventut Ribetana aquesta temporada passada. 

 

 

A banda d’aquest fitxatge, el primer equip del CF Cubelles també ha confirmat recentment la continuïtat de Jan Casas, segon màxim golejador aquesta temporada, de Javi Pardo, Alan Enfedaque, Masana, Nil Lorente, David Kees i de l’Ivan Valero. D’altra banda, el CF Cubelles ha arrencat el projecte de l’Amateur B que començarà a competir aquesta temporada vinent. Un equip que comptarà amb jugadors provinents de la mateixa base juntament amb incorporacions.


  • fitxatge cf cubelles eloi.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles