El C.F. Cubelles segueix guanyant

4 de juny de 2019

A la Copa Catalunya Amateur, els de Vilagut remunten i acaben imposant-se per un ajustat 1-2 a l'Atlètic Roda de Barà; i queden classificats pels 16ns de final

El C.F. Cubelles es va classificar pels 16ns de final de la copa Catalunya amateur després d'eliminar dissabte a l'Atlètic Roda de Barà. El partit disputat al camp dels tarragonins va tenir de tot; gols, penals aturats, expulsions i remuntada inclosa. De fet, el partit va començar amb una guerra d'aigua freda pels nois de Xavier Vilagut que en la primera arribada local encaixava l'1 a 0. Els locals van tenir diverses aproximacions en el primer quart d'hora i encara que els blaus van anar entrant en el partit, el Roda va ser el dominador.

A la segona part, el Cubelles va ser capaç de girar la truita. El domini i les ocasions anaven a càrrec dels blaus mentre que els locals sortien a la contra amb alguna acció de perill. El C.F. Cubelles fins i tot va desaprofitar un penal que va provocar Francesc, 5 minuts després de la represa. El mateix davanter del Cubelles el va llançar, però el porter local va ser capaç d'aturar-lo. Lluny d'afectar a l'equip, va seguir a l'atac i els gols arribarien gairebé consecutius. Primer Ivan Valero aprofitava una gran centrada de Kees per empatar al 63. I Capa li donava la volta al marcador apareixent al segon pal, en una falta botada per Alan al 67.

Els locals, que es van quedar amb deu jugadors just després del segon gol, van jugar a la desesperada els últims minuts, conscients que el partit que a la primera part tenien controlat, s'escapava. De fet, en els últims minuts perdrien un altre jugador per expulsió.

D'aquesta manera, els de Vilagut superant la tercera eliminatòria i s'enfrontaran al Cultural Bonavista en l'eliminatòria de setzens de final. En aquest cas, el partit encara no té hora, però es jugarà a Cubelles el diumenge vinent a la tarda.