La residència Templis Atlantis de Cubelles pot oferir 45 places de centre de dia acreditades per la Generalitat

3 de juny de 2019


Des d’aquest mes de maig, la residència privada ha rebut la confirmació de la Generalitat per subvencionar les famílies amb rendes baixes i segons el grau de dependència de la persona usuària.

La residència Templis Atlantis de Cubelles pot oferir 45 places de centre de dia acreditades per la generalitat. Des d’aquest mes de maig, aquesta residència privada del municipi ha rebut la confirmació per part de la Generalitat que les 45 places de centre de dia passen a poder rebre una subvenció per aquelles famílies amb rendes baixes i segons el grau de dependència de la persona usuària.

 

La directora de la residència Templis Atlantis, Anna Barceló en declaracions a Ràdio Cubelles.

Les ajudes econòmiques de la Generalitat permeten que els preus siguin més ajustats. Així ho ha explicat Anna Barceló de la residència Templis Atlantis.

Per poder accedir a les places de centre de dia acreditades per la Generalitat cal reunir diversos requisits tal com ha confirmat la directora de Templis Atlantis, Anna Barceló.

Per la seva banda, l’Ajuntament va posar-se en contacte amb la Generalitat per tal d’ajudar a aconseguir aquestes places de centre de dia acreditades.

 

Entrevista a Anna Barceló, directora de Templis Atlantis (cliqueu)


  • residencia templis atlantis (google maps).JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles