Cubelles ha acollit la primera sessió del PDU dels càmpings de Catalunya

17 de maig de 2019


La Generalitat ha escollit Cubelles per engegar el procés participatiu que ha de servir per completar la planificació urbanística que regirà la instal·lació de càmpings a tot el país

Cubelles ha acollit la primera sessió del PDU dels càmpings de Catalunya. La Generalitat ha escollit Cubelles per engegar el procés participatiu que ha de servir per completar la planificació urbanística que regirà la instal·lació de càmpings a tot el país. Cal tenir en compte que el projecte de càmping de Mas Guineu a Cubelles va quedar aturat per la Generalitat de Catalunya quan va decidir aturar totes les ampliacions i noves instal·lacions de càmping per engegar la redacció d’aquest pla director urbanístic.

La trobada que s’ha organitzat a Cubelles ha comptat amb tècnics de la Generalitat, assistents d’administracions d’arreu de Catalunya i amb representants de nombroses empreses de càmping.

En declaracions a Ràdio Cubelles, Mercè Bollò Querol, tècnic de l’àrea d’ordenació del sòl, ha donat més detalls de en quina fase es troba la regulació que vol impulsar la Generalitat.

Per la seva banda, l’alcaldessa Rosa Fonoll ha obert la sessió organitzada per la Generalitat. En declaracions a Ràdio Cubelles, Rosa Fonoll s’ha mostrat satisfeta perquè la Generalitat hagi acceptat organitzar aquesta sessió a Cubelles.

Després d’aquesta primera trobada a Cubelles les sessions participatives sobre el futur dels càmpings a Catalunya tindran més reunions.

La següent es farà a la Seu d’Urgell el 23 de maig i l’eix 3 a Girona el 28 de maig. Aquestes sessions són obertes a tota la ciutadania, però cal formalitzar la inscripció a través del web de la Generalitat de Catalunya.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles