Cubelles commemora el Dia internacional dels Museus

9 de maig de 2019


L’Exposició del pallasso oferirà el dissabte 18 de maig activitats i tallers dedicats a Charlie Rivel i el patrimoni cubellenc.

Entrevista a Mònica Fuster, de l'Exposició Permanent Charlie Rivel (cliqueu sobre l'enllaç)

 

L’Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel celebrarà el Dia Internacional dels museus. Serà el dissabte, 18 de maig amb activitats i tallers dedicats tant al pallasso cubellenc com al patrimoni local. La jornada començarà a les 10h del matí i finalitzarà a les 13 hores. Hi haurà una jornada de portes obertes a l’Exposició i els visitants podran veure tant imatges de les actuacions del clown com de diversos objectes i vestits circenses d'ell i de la seva filla Paulina. 

 

Al llarg del matí al pati de ponent els visitants es podran posar també a la pell dels artistes de circ. Els infants es podran disfressar, maquillar i fer servir malabars, xanques, diàbolos, entres d’altres estris relacionats amb el món del circ. Per als més petits hi haurà tallers, a partir de materials per a reciclar, per a crear objectes relacionats tant amb Charlie Rivel com amb la Paulina o el circ.

 

Paral·lelament, a les 11h del matí l’Exposició també ofereix una passejada guiada pel nucli antic de Cubelles, sota el títol “Petjades d’història a través de l’aigua a Cubelles amb toc de Charlie”. El punt de trobada serà el pati de ponent del Castell de Cubelles. Es tracta d'una passejada pels carrers del nucli antic on els participants descobriran els diversos elements del patrimoni cultural com ara el Castell de Cubelles, les fonts públiques i els safareigs municipals. 

Totes les activitats són gratuïtes.

 

Més informació a l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

Plaça del castell, 1. Cubelles

Tels. 938952500 – 938950300 Ext.516

Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 13h. 

Visita el bloc de l’exposició:  http://charlierivel.cubelles.cat

Visita la web de l’Ajuntament: www.cubelles.cat 

 

 

 

 

 

 

 


  • Logo 25 anys museu Charlie Rivel
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles