L'últim ple de la legislatura, aquest vespre a Ràdio Cubelles

30 d'abril de 2019


L'ordre del dia inclou plans econòmics de futur, el tancament de l'exercici 2018 o la presa de possessió de Renata Bedós com a regidora del PSC. També es farà el sorteig de les meses electorals del 26 de maig.

A partir de 18.30 començarà l'últim ple municipal de la legislatura. La sessió es farà com sempre a la sala d'exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera i es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles.

 

L'ordre del dia del ple municipal inclou la planificació econòmica de l'Ajuntament pels propers anys. Uns tràmits obligatoris que reclama l'estat per períodes de dos anys i amb previsions fins el 2021. EN la mateixa línia, el ple també discutirà el tancament de l'exercici 2018 durant el qual l'Ajuntament ha mantingut l'estabilitat pressupostària i ha aconseguit aproximadament un milió més d'ingressos que de despeses que s'incorporen a un romanent de tresoreria que ara és de més de 7 milions d'euros.

 

D'altra banda, en el ple d'avui prendrà possessió de l'acta de regidora Renata Bedós pel PSC. Després de la renúncia de Xavier Grau al gener, qui anava de número 3, Renata Bedós, i propera cap de llista socialista, serà regidora en l'últim ple de la legislatura.

 

A més, entre d'altres tràmits, en el ple d'aquest vespre també se sortejaran les meses electorals pel 26 de maig, en què se celebraran eleccions municipals i europees.

 

Tot plegat es podrà sentir en directe per Ràdio Cubelles a partir de 18.30h al 107.5 FM, als canals de ràdio de la TDT, a l'aplicació per a mòbils i tauletes o a radiocubelles.cat.


  • Ple març 19-3-19 (25).JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles