El govern diu ara que no es planteja cap canvi en la contractació de la gestió de l’aigua

29 de març de 2019


Es tracta d’una resposta per sortir del pas de les acusacions de Guanyem sobre un augment del rebut.

Aquest dimecres, el govern local ha fet publicar un comunicat a la web de l’Ajuntament on diu que el contracte de l’aigua “no es revisarà de forma imminent”. En el mateix comunicat, el govern multipartit assegura que vol desmentir les afirmacions que hauria fet Guanyem Cubelles sobre “la pujada del rebut de l’aigua mitjançant un nou cànon”.

En declaracions a Ràdio Cubelles, el regidor de Guanyem Daniel Pèrez ho va dir de la següent manera.

Segons el comunicat publicat dimecres, el govern local diu ara que “no té cap intenció de modificar el preu de l’aigua, ja sigui modificant les tarifes o introduint un cànon”. Tanmateix, un dia abans, en declaracions a Ràdio Cubelles, el portaveu de l’executiu José Manuel Ardila ha explicat que sí que havien estudiat l’opció d’afegir un increment al rebut per finançar les obres necessàries a la xarxa.

En tot cas, tant el portaveu del govern a Ràdio Cubelles com el comunicat publicat al web de l’Ajuntament, coincideixen en assegurar que el contracte de serveis de la gestió del cicle de l’aigua “no es revisarà de forma imminent”. Així ho deia el portaveu José Manuel Ardila a Ràdio Cubelles abans de la publicació del comunicat.

El contracte de la gestió de l’aigua està caducat des del 2012. La prioritat del govern seria repassar abans que s’acabi la legislatura els comptes pendents amb SOREA del 2012 fins ara.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles