Miquel Iceta ha donat suport a Renata Bedós com a candidata socialista a Cubelles

15 de març de 2019


La nova candidata del PSC assegura que es presenta a les municipals amb una llista de persones preparades per governar i per canviar la situació actual de Cubelles

El primer secretari dels socialistes de Catalunya, Miquel Iceta ha mostrat el seu suport a la nova candidata socialista a les eleccions municipals, Renata Bedós. L'acte de presentació de la cap de llista va tenir lloc aquest dijous al vespre, al Centre Social. La presentació de Renata Besós a encapçalar la llista a les properes municipals a Cubelles va comptar amb Juan Luis Ruiz, primer secretari de la Federació de l'Alt Penedès Garraf i candidat a Vilanova; i amb les alcaldesses i candidates socialistes de Sant Pere de Ribes i d'Olivella, Abigail Garrido i Marta Verdejo, respectivament. 

Durant l'acte de presentació de la nova candidata, Miquel Iceta ha parlat d'aquest canvi de relleu en la candidatura dels socialistes en les properes eleccions a Cubelles.

L'actual cap de llista dels socialistes a Cubelles, Renata Besós ha anunciat que es presenta amb moltes ganes d’obtenir un bon resultat ja que consideren que han fet una bona feina des de l’oposició durant aquesta legislatura. Per això es mostren convençuts que tenen possibilitats de recuperar un tercer regidor i fins i tot un quart. Sobre les persones que l'acompanyaran a la llista, Renata Bedós ha donat a conèixer que la número 2 també serà una dona. I que es presenta amb persones preparades per governar i per canviar la situació actual de Cubelles.

Pel que fa al seu futur programa electoral, els socialistes diuen voler recuperar grans projectes que hi són però que no s’han tirat endavant. En aquest sentit, la nova candidata a l'alcaldia pel PSC a Cubelles, considera que durant aquests 4 anys hi ha hagut una involució al municipi i que cal fer-hi una reforma integral sobretot de l’espai públic. 


  • 150319 Iceta dona suport a Renata Bedós.jpg
  • (IMATGE D'ARXIU) Renata Bedós-candidata eleccions municipals PSC Cubelles.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles