Multitudinària manifestació comarcal en protesta pel judici als polítics catalans

14 de febrer de 2019


La concentració d'aquest dimarts al centre de Vilanova i la Geltrú ha comptat amb una nombrosa participació de gent de Cubelles. Els organitzadors criden a participar també en la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona i en la Vaga General del dijous 21 de febrer.

Centenars de persones d'arreu del Garraf s'han manifestat aquest dimarts en protesta per l'inici del judici contra els polítics catalans al Tribunal Suprem. El manifest unitari que s’ha llegit aquest dimarts davant l’Ajuntament de Vilanova ha comptat amb dos lectors cubellencs, Montserrat Gelabert i José Manuel Garcia. El text ha estat consensuat entre les organitzacions de la comarca que havien convocat la manifestació i ha insistit que l’autodeterminació és un dret i no un delicte. 

Els manifestants també han aprofitat per fer una crida a secundar la Vaga General convocada per dijous 21 de febrer. Per la seva banda, el president d’Òmnium al Garraf, Jordi Baiges, ha valorat l’inici del judici, en el qual un dels encausats és el president de l’entitat, Jordi Cuixart.

Des de l’ANC de Vilanova i la Geltrú, Rafel Florenciano ha agraït la participació multitudinària que ha tingut la manifestació d’aquest dimarts amb gent provinent de tota la comarca.

Les mobilitzacions relacionades amb el judici als polítics catalans tindran continuïtat aquest dissabte a Barcelona amb una manifestació a les cinc de la tarda a la plaça universitat. També s'ha fet una crida a participar de la vaga general del dijous 21 de febrer i a una manifestació a Madrid el dia 16 de març.


  • manifestacio 12f 2019.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles