El Síndic de Greuges va atendre 64 casos de Cubelles el 2018

13 de febrer de 2019


És el municipi de la comarca que proporcionalment fa més ús del Síndic.

El Síndic de Greuges va atendre 64 casos de Cubelles el 2018. És el municipi de la comarca que proporcionalment fa més ús del Síndic. Concretament durant l’any passat el Síndic va rebre 38 queixes i 26 consultes de Cubelles. És més d’un 15% del volum total del Garraf, que supera els 400 casos en un any. El municipi que més casos va portar al síndic de Greuges va ser Vilanova i la Geltrú amb 139. Després Sitges va presentar més de cent casos, la majoria queixes.

 

De fet, Sitges és el municipi que ha presentat més queixes de la comarca. De Ribes, el Síndic ha rebut una vuitantena de casos. De Canyelles n’ha rebut 12 i d’Olivella, cinc. Pel que fa als temes, el nombre més alt d’actuacions del Síndic a la comarca han estat relacionades amb les polítiques socials com educació o serveis socials. També destaca el nombre d’actuacions iniciades el 2018 per temes d’urbanisme, Medi Ambient o Habitatge. Els temes de consum o relacionats amb l’administració pública i els tributs també són notables.

El 2018 el Síndic de Greuges també va fer desplaçaments a tots els municipis de la comarca. En el cas de Cubelles l’última visita va ser el 18 de juny i es van atendre 9 queixes i dues consultes.


  • Sindic 0
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles