Tornen les tertúlies del Programa Voluntariat per la Llengua d'aquest 2019

28 de gener de 2019


Les trobades del punt del Voluntariat per la Llengua, que són obertes a tothom, es realitzen el tercer dijous de cada mes al Centre Social

Dijous passat es van reprendre les tertúlies del Voluntariat per la llengua. Es tracta d’una estona distesa i agradable per conversar en català, per compartir, per intercanviar i per aprendre. En aquesta ocasió els participants han centrat la primera tertúlia de l'any en els desitjos i propòsits per a aquest any. Les properes sessions  programades dins d'aquest trimestre seran els dijous 21 de febrer i 21 de març.

 

Les trobades del punt del Voluntariat per la Llengua, que estan obertes a tothom, es realitzen el tercer dijous de cada mes al Centre Social. 

Queti Vinyals, coordinadora del programa lingüístic anima a tothom a participar-hi.

També són diversos els establiments col·laboradors amb el programa lingüístic. Des de la pastisseria Casas, la Merceria Cubelles i el Lanigó ens parlaven de la seva experiència en una entrevista a l'emissora municipal.

Les persones que vulguin participar com a voluntari o aprenent en el Voluntariat per la llengua també podran conèixer com funciona el programa lingüístic a través d’aquestes trobades del Voluntariat per la Llengua.


  • Logo Voluntariat per la llengua
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles