El projecte solidari Leuco’s by Íngrid arriba a Cubelles

23 de gener de 2019


Són unes figures de feltre creades per una nena de 11 anys que representen els leucòcits

Escolta l'entrevista amb Íngrid Marín creadora dels Leuco's (cliqueu l'enllaç)

 

Els Leuco's by Ingrid es presenten a Cubelles. Es tracta d'un projecte solidari amb col·laboració amb l'hospital Sant Joan de Déu, creat per la Ingrid Marín una nena d'onze anys de Vilanova i la Geltrú, que va ser diagnosticada de leucèmia el passat mes de juliol. El que en un primer moment va ser una activitat manual per passar l'estona s'ha convertit en una sensació que ja ha recaptat més de 9.000 € que es destinen íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu.

 

Els Leuco's són unes figuretes de feltre dissenyades i elaborades per l'Índrid que representen els leucòcits que genera el seu propi cos. Amb un toc divertit l'Índrid va posar forma a les cèl·lules que causen la seva malaltia i a més els ha transformat en clauers, agulles o cintes per subjectar el xumet.

 

Animats pels professionals de la planta 8a de l'hospital Sant Joan de Déu, el passat mes de novembre aprofitant la fira de Vilanova, es va fer la presentació en societat del projecte. Un èxit gairebé instantani, ja que en pocs minuts es van esgotar, obligant a la família a fabricar-ne a contrarellotge, per intentar complir amb la gran demanda generada.

A partir d'aquest moment el projecte canvia de dimensió, es fan comandes de diferents llocs del territori fins i tot traspassant les fronteres arribant als Estats Units passant per Andalusia. La família, mitjançant les xarxes socials van publicant el dia a dia d'aquesta experiència i a la vegada han elaborat un llistat dels punts de venda on es poden trobar Leuco's a tot Catalunya.

 

A Cubelles es poden trobar a la cafeteria Moca al carrer Major.


  • Íngrid Marín
  • Leuco's
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles