Cubellencs demana al govern que denunciï al jutjat les acusacions greus contra la presidenta de la Fundació Estapé

22 de gener de 2019


Anna Martínez ha assegurat que en l'última junta de portaveus el govern va parlar d’una "usurpació de càrrec públic" en referència a la presidència de la Fundació Estapé.

Cubellencs demana al govern que després de les acusacions greus que ha fet contra la presidenta de la Fundació Estapé, Mònica Miquel, porti el cas als jutjats. Segons ha explicat Anna Martínez de Cubellencs, en la junta de portaveus celebrada el 15 de gener passat, el govern local va acusar a Mònica Miquel d'una presumpta "usurpació de càrrec públic" com a presidenta de la Fundació Estapé. Davant d'aquestes acusacions, Cubellencs demana al govern que porti el cas a la justícia.

 

En la mateixa línia, Ràdio Cubelles ha parlat amb la regidora del PP, Isabel Soler qui també ha explicat que un regidor del govern va acusar a l'exalcaldessa Mònica Miquel d'usurpació de càrrec públic a la Fundació Estapé. Soler (PP) ha reclamat al govern que denunciï el cas o demani disculpes si les acusacions no són certes.

 

Ràdio Cubelles també s'ha posat en contacte amb Mònica Miquel com a presidenta la Fundació Estapé però de moment no ha respost res sobre aquestes acusacions que hauria fet el govern.

 

Per part del govern local, segons han dit a Ràdio Cubelles, treballen conjuntament amb la Generalitat per mirar que tots els béns de la Fundació passin a mans municipals i d’aquesta manera el llegat es pugui desencallar.

 

Entrevista a Anna Martínez, regidora de Cubellencs FIC

 


  • Casa Estapé
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles