Jornada rodona pel C.F. Cubelles que se situa líder en solitari

22 de gener de 2019

Els blaus van golejar al Mediona per 0 a 7 aprofitant la derrota de l'Olivella per posar-se al capdavant de la classificació

Escolta l'entrevista amb Alejandro Morillas davanter del C. F. Cubelles. (cliqueu sobre l'enllaç)

El C.F. Cubelles jugava diumenge al matí a Mediona, en un partit dels anomenats "trampa". Tot i ser el cuer, l'equip cubellenc jugava sobre terra (un dels pocs camps que encara resten sense gespa artificial) i amb la pluja present.

Els de Xavier Vilagut però, es van posar ràpidament al davant del marcador, pràcticament en la primera ocasió amb perill el Mediona es feia un gol en pròpia porta. Un cop trencat el gel la superioritat del Cubelles es va anar imposant. A la mitja hora de partit, l'Adrià Robert i el Francesc Medina amb gols pràcticament consecutius situaven el 0 a 3 al marcador amb el qual finalitzava la primera part de l'encontre.

A la represa del partit, el domini cubellenc continuava i Xavier Vilagut aprofitava per repartir minuts. L'Alan Enfedaque i el Jan Casas per partida doble; i l'Alejandro Morillas tancaven una golejada que situava els de Cubelles líders amb tres punts per sobre de l'Olivella i l'Òdena.

La pròxima jornada, el Cubelles després de dos desplaçaments consecutius, rebrà a casa a l'Anoia. Serà el dissabte a partir de les 17:30h, al Josep Pons i Ventura.