La benedicció de Sant Antoni Abat reuneix una setantena de cubellencs i els seus animals

21 de gener de 2019


El mal temps ha reduït la participació en comparació amb anys anteriors

Entrevista a Carles Rios, president de Fauna de Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Una 70 de persones van participar de la celebració de Sant Antoni Abat que es va celebrar diumenge aquest diumenge. L’acte organitzat per Fauna de Cubelles i la parròquia va tenir lloc a partir de les 12h, davant de l'església Santa Maria de Cubelles. La setantena de participants van poder beneir els seus animals de companyia, menjar coca i emportar-se a casa diferents obsequis de la festa. 

Ara fa uns 9 anys, que l’entitat excursionista Fauna de Cubelles va recuperar juntament amb la parròquia, la benedicció dels animals. Des d’aleshores s’aprofita el diumenge més proper al 17 de gener, que és el dia de Sant Antoni Abat, el patró dels animals per celebrar aquesta festivitat a Cubelles.  La celebració d'aquest diumenge va comptar novament amb la participació de comerços locals que van col·laborar cedint productes entre les persones que van beneir els seus animals.

D’altra banda, l’entitat Fauna de Cubelles celebrarà el diumenge, 3 de febrer la 1a caminada a la Talaia de 12km i de dificultat mitjana. El motiu és la retirada del pessebre i col·locació de la verge de Montserrat.

 


  • Sant Antoni Abad Cubelles.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles