L’Ajuntament ha passat a considerar José Manuel Écija com a Regidor No Adscrit

21 de novembre de 2018


L’alcaldessa Rosa Fonoll ha explicat en el ple municipal que han arribat a la conclusió amb un informe de l’ACM que el senyor Écija ja no forma part del grup municipal del PSC, tal com el partit havia demanat mesos enrere.

L’alcaldessa Rosa Fonoll ha confirmat en l'últim ple que l'Ajuntament ha passat a considerar José Manuel Écija com a Regidor No Adscrit. La conclusió ha arribat després de rebre un informe jurídic de l’ACM segons el qual el senyor Écija ja no hauria de formar part del grup municipal del PSC, tal com el partit havia demanat mesos enrere. De fet, el PSC de Cubelles ha destacat la decisió en un tuit i la JSC de l'Alt Penedès Garraf ha acusat a JM Écija de trànsfuga.

 

 

 

 

En declaracions a Ràdio Cubelles, JM Écija, ha insistit que des del seu punt de vista no hauria d’haver rebut la condició de regidor no adscrit perquè encara no ha estat expulsat del PSC.

L’informe de l’ACM defensa que el PSC ha comunicat en més d’una ocasió que ha fet fora del partit a José Manuel Écija i que per tant s’ha d’entendre que no pot seguir formant part del grup municipal. Tanmateix, el regidor Écija ha explicat que inicialment en un altre informe l’ACM sí que havia conclòs que fins que no es resolgués tot el procés d’expulsió, no se li podia atribuir la consideració de no adscrit. JM Écija en declaracions a Ràdio Cubelles.

En l'entrevista a Ràdio Cubelles, el regidor JM Écija ha apuntat que la influència del PSC en l’Associació Catalana de Municipis podria ser el motiu pel canvi de criteri en el seu cas.

 

Entrevista a José Manuel Écija, regidor no adscrit


  • Psc jose m ecija
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles