El Festival Tèrmic neix amb la voluntat de perdurar i créixer

8 de novembre de 2018


L’associació Actiu Art ha posat en marxa el seu projecte més ambiciós que ja té entrades a la venda pels dies 1 i 2 de febrer als jardins del Xalet de la Tèrmica

El Festival Tèrmic neix amb la voluntat de perdurar i créixer. L’associació Actiu Art ha posat en marxa el seu projecte més ambiciós que ja té entrades a la venda pels dies 1 i 2 de febrer als jardins del Xalet de la Tèrmica. El cartell de la primera edició aposta pel punk i el rock amb grups com Reincidentes, Zona Norte i MadPunk.

Un dels organitzadors del festival és en Joan Fuster que ha explicat a Ràdio Cubelles que les entrades tenen un cost de 25 euros i l’aforament està limitat a 1.500 persones.

Els organitzadors del Festival Tèrmic esperen que el projecte tingui continuïtat els propers anys i poder anar variant els gèneres musicals. De moment, però en aquesta primera edició Joan Fuster ha explicat que s’han centrat en bandes de punk i rock.

L’entrada per la jornada del divendres 1 de febrer serà solidària amb un donatiu pel banc d’aliments. Per entrar al recinte el dissabte 2 de febrer sí que caldrà comprar l’entrada que ara anticipada té un preu de 25 euros.


  • cartell festival tèrmic.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles