Signat el conveni de col·laboració entre el CPNL i l'Ajuntament per promoure el programa Voluntariat per la Llengua

31 d'octubre de 2018


El document s'ha signat aquest dimarts a la tarda per part de Josep Moya, president del Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf, i de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll.

Signat el conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cubelles per promoure el programa Voluntariat per la Llengua

 

Cubelles ja fa deu anys que participa en el Voluntariat per la llengua a través del Punt de Trobada del VxL, al Centre Social, on es fa una trobada els tercers dijous de cada mes, a les 19.00 h. La trobada mensual és oberta a tota la població que vulgui parlar i practicar el català i consisteix en un tertúlia distesa entre els assistents.

 

El document s'ha signat aquest dimarts a la tarda per part de Josep Moya, president del Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf, i de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll. A l'acte de formalització del conveni també hi va prendre part la regidora de Cultura, Ester Pérez.

 

Entre els objectius principals d'aquest conveni les dues parts manifesten afavorir, estimular i fomentar l'ús del català entre la ciutadania, en les activitats laborals, publicitàries, culturals, associatives, esportives, lúdiques i de qualsevol mena.


El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) té la finalitat de fomentar el coneixement, l'ús i la divulgació de la llengua catalana. També preveu que portarà a terme iniciatives en el camp de l'ensenyament no reglat del català, serveis d'animació cultural i altres que siguin escaients.

Al conveni es recull que totes dues parts comparteixen la voluntat i la necessitat de contribuir a l'aplicació de la Llei 1/1998 de 7 de gener de política lingüística per tal de promoure l'ús social del català com a llengua pròpia i oficial de Catalunya.

 

 

 


  • Signatura del conveni entre Ajuntament i el CNPL 2018.jpg

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles