La reforma dels jardins de Can Travé és més a prop

30 d'octubre de 2018


Dijous passat a la Masia d’en Cabanyes, el ple del consell comarcal va aprovar inicialment la rehabilitació de la instal·lació de la il·luminació i el nou sistema de rec dels jardins de la finca d'inspiració neoclàssica.

El regidor de Patrimoni, José Manuel Ardila, ha explicat més detalls del projecte de reforma i millora dels jardins de Can Travé (clica l'enllaç)

 

El ple del Consell Comarcal ha aprovat el projecte de rehabilitació dels Jardins de Can Travé. El finançament prové dels fons europeus FEDER que en el cas de municipis de menys de 20.000 habitants es gestinen des dels Consells Comarcals. Dijous passat a la Masia d’en Cabanyes, el ple del consell comarcal del Garraf va aprovar inicialment la rehabilitació de la instal·lació de la il·luminació i el nou sistema de rec dels jardins de la finca “Can Travé”, de propietat de l’Ajuntament de Cubelles. El projecte és una part del conjunt “Garraf: camins, patrimoni i natura” finançat amb el FEDER i amb subvencions de la Diputació. L'Ajuntament de Cubelles en pagarà també una part un cop estiguin enllestides les obres.

 

D'altra banda, el ple del Consell Comarcal també va ratificar les ajuts als menjadors escolars per aquest curs que en total superen el milió d’euros. D’altra banda, durant el ple es va donar compte de les sol·licituds de subvencions demanades al Servei Públic d’Ocupació pel desenvolupament dels programes: “30 Plus” (per a persones desocupades de 30 i més anys, dels municipis de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sitges i Sant Pere de Ribes), “Ubicat” (acompanyament a la inserció laboral per a 120 persones en situació d’atur, dels municipis de Canyelles, Cubelles, Olivella i Sitges) i ”Treball i Formació” (per a 10 persones, no perceptores de prestacions, destinatàries de Renda Garantida de Ciutadania i/o dones en situació d’atur, residents a Canyelles, Cubelles i Olivella).

 

Entre d'altres, al ple comarcal es va aprovar una moció per reivindicar l’1 d’octubre i per exigir l’alliberament dels presos polítics Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.


  • Can trave 2
  • Can trave 3
  • Can trave 1
  • Can Travé Jardins
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles