El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, revela que el ple del pressupost 2019 es podria endarrerir cap al novembre

27 d'octubre de 2018


Des del departament d’Hisenda de l’Ajuntament han treballat per mirar de tenir un pressupost del 2019 a punt per poder executar-lo tan aviat com sigui possible

Resultat d'imatges de Raül Mudarra

El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, revela que el ple del pressupost 2019 es podria endarrerir cap al novembre. Des del departament d’Hisenda de l’Ajuntament han treballat per mirar de tenir un pressupost del 2019 a punt per poder executar-lo tan aviat com sigui possible. Raül Mudarra és el regidor d’Hisenda.

Malgrat aquesta previsió, el regidor d’Hisenda Raül Mudarra apunta que s’estan enllestint els canvis que afecten el capítol de personal del pressupost i això podria endarrerir el ple uns dies.

En una entrevista al programa El Punt de Vista d’aquest dijous, el regidor Mudarra admet que aquesta legislatura tant el govern com els tècnics han pecat d’optimistes en els terminis de les inversions grans. Segons Mudarra els projectes importants com ara la Biblioteca i el passeig Marítim han necessitat més temps del que es pensaven.

L’entrevista sencera a Raül Mudarra on parla del pressupost i de les ordenances es pot escoltar al programa Punt de Vista.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles