El programa Impuls Jove assessora i orienta sobre les opcions formatives i laborals a la comarca

25 d'octubre de 2018


L’Espai Jove de Cubelles acull aquest servei cada dilluns.

L’Espai Jove de Cubelles disposa cada dilluns del servei Impuls Jove a Cubelles. Es tracta d’un nou servei d'assessorament i orientació laboral i formativa per a joves a la comarca del Garraf.Aquest projecte neix amb l’objectiu de millorar les trajectòries laborals i formatives del col·lectiu jove, facilitar la motivació i l’adquisició de competències a joves que no han obtingut cap titulació acadèmica o que han abandonat els estudis, i lluitar contra la desmotivació del jovent amb formació qualificada, que no confia en les expectatives de futur del territori comarcal.

 

L’Impuls Jove recull experiències del projecte de la Xarxa Impulsora de la Garantia Juvenil, desenvolupat entre el 2015 i el 2018, i proposa noves actuacions per millorar les trajectòries laborals i formatives dels joves dels municipis implicats, com sessions individuals d’orientació, tallers de recerca de feina i de competències bàsiques, tallers de desenvolupament personal i activitats d’enfortiment del paper social, entre d’altres. El projecte, subvencionat per la Diputació de Barcelona, compta amb la coordinació d’una tècnica que es desplaçarà als municipis i facilitarà l’enllaç entre els joves i l’entorn laboral i formatiu, utilitzant recursos existents i creant-ne de nous. La tècnica de l'Impuls Jove, la Sarai ho ha explicat d'aquesta manera en una entrevista a Ràdio Cubelles.

El servei de l'Impuls Jove s'ofereix els dilluns des de l'Espai Jove de Cubelles. Les persones que vulguin ser ateses cal que demanin cita prèvia. Ho poden fer a través de les xarxes socials, via whatsapp: Impuls Jove: 638 61 12 91; o Espai Jove de Cubelles: 628 83 42 96

El programa Impuls Jove està adreçat a joves de 16 a 29 anys. S'adreça als joves en atur o que vulguin seguir formant-se. Als joves que no estan fent res i necessiten orientació, als joves que busquen feina; als joves que han acabat els seus estudis i no saben què fer; o als joves que estan treballant però que volen canviar de sector. 

El nou servei de l’Impuls Jove va començar al juliol i acabarà al febrer de 2019.

 

 

 

 

 


  • impulsjove imatge2.jpg

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles