El dinar de la Gent Gran se celebrarà el 7 d'octubre

13 de setembre de 2018


Les inscripcions es poden formalitzar al Casal d'Avis municipal fins que s’esgotin les places

La Diada de la Gent Gran es celebrarà la primera setmana del mes d’octubre. En les darreres edicions la Diada de la Gent Gran es celebrava en un sol dia. Enguany, l’organització recupera l’antic format dedicant tota una setmana d’activitats adreçades a aquest col·lectiu.

 

L’acte central tornarà a ser el Dinar de la Gent Gran, que enguany tindrà lloc el 7 d’octubre; i que es farà novament al pavelló del poliesportiu municipal. El preu del dinar serà de 10€ com en l’edició passada; i serà el mateix tant per a la gent gran empadronada com la no empadronada al municipi.

 

Les inscripcions per al dinar de la Diada de la Gent Gran ja s’estan portant a terme durant aquesta setmana; i es poden formalitzar al Casal de la Gent Gran. Les inscripcions van iniciar-se el dilluns, 10 de setembre i, tot i que la previsió és que es tanquin el 14 de setembre, si queden places, s’allargaria uns dies més fins a esgotar-les.

 

Pel que fa a la programació de la Diada de la Gent Gran, hi hauran tres dies d’activitats dirigides, que aniran a càrrec de la Eva Film; i que tindran lloc al Pavelló 2 del Poliesportiu. La programació també inclou dues xerrades sobre hàbits saludables i alimentació.

 

Si entrem en detall, el dimarts 2 d’octubre, a les 11h hi haurà una classe oberta de ioga. L'activitat seguirà el dimecres 3 d’octubre, a les 11h, amb una xerrada sobre hàbits saludables que anirà a càrrec de NOM PONENT de l’Hospital Vall d’Hebron al Casal Municipal d’Avis. Més tard, a les 12h es farà una classe oberta de gimnàstica. I a les 18h es portarà a terme una xerrada sobre hàbits saludables i alimentació a la tercera edat que anirà a càrrec de la farmacèutica Montserrat Montaner. I el dijous, 4 d’octubre l'activitat seguirà amb una classe oberta de country.

 

La Setmana de la Gent Gran es tancarà el diumenge, 7 d’octubre. A les 11h es farà una missa a l’església Santa Maria. Més tard, cap a les 12h la gent gran es desplaçarà en autocar fins al Poliesportiu per prendre part del Dinar de la Gent Gran que tindrà lloc a les 14h. Durant la jornada hi haurà tant l’elecció del padrí i la padrina de la Diada com el repartiment de premis dels diferents campionats de billar i dominó. I per tancar la vetllada hi haurà ball de cloenda de la Diada de la Gent Gran.


  • Diada Gent Gran 2013
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles