La JSC del Garraf i l'Alt Penedès confia en tenir influència en les candidatures electorals del maig

5 de setembre de 2018


L’executiva renovada d’aquesta organització política juvenil espera poder afegir en els programes electorals les demandes del jovent. A Cubelles reclamen especialment la construcció de la biblioteca.

Les JSC del Garraf i l'Alt Penedès volen tenir presència a les candidatures. L’executiva espera poder influir en els programes electorals dels comicis municipals per afegir-hi les demandes del jovent. A més a més, els joves socialistes també han recordat que segons els estatuts del partit, les candidatures hauran de tenir un 20% de membres de les joventuts. 

 

El primer secretari de les Joventuts Socialistes al Garraf i l’Alt Penedès, Pau Rodríguez, en declaracions a Ràdio Cubelles.

 

Els membres de les JSC treballen per incorporar les seves demandes als programes electorals del PSC a les comarques del Garraf i l’Alt Penedès. Així ho ha explicat Marc Rodríguez, secretari d’organització de les joventuts socialistes.

A Cubelles reclamen especialment la construcció de la biblioteca.

 

L’executiva de les JSC del Garraf i l’Alt Penedès es va renovar abans de l’estiu, el 7 de juliol, i recentment s’ha reactivat amb una campanya a la recerca d’afiliats nous. El nou primer secretari, Pau Rodríguez, amb només 16 anys, va substitutir en el càrrec a Albert Fernández. Els altres dos càrrecs de la nova executiva són Magali Botella (viceprimera secretària i secretària de Feminisme) i Marc Rodríguez (secretari d’organització i acció política).

 

Entrevista sencera a Pau Rodríguez i Marc Rodríguez, membres de l'executiva de les JSC (enllaç)

 


  • JSC GARRAF ALT PENEDÈS 2018.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles