Més de 200 persones participen de les portes obertes amb visites guiades a les obres de l’Aliança

7 d'agost de 2018


L’entitat ja té a punt el nou carnet de soci que es repartirà el dia de la inauguració del local, una data encara per determinar. Les obres estan acabades, però l’entitat no podrà obrir el local fins que disposi de tots els permisos pertinents

20180731_181123 (obres Aliança) 1.jpg

Entrevista a Robert Monzonis, president de l'Aliança (cliqueu sobre l'enllaç)

Més de 200 persones han participat de les jornades de portes obertes amb visita guiada a les obres de l’Aliança, realitzades els dies 30 i 31 de juliol. L’entitat es mostra contenta i satisfeta del feedback rebut de la gent que hi ha pres part. La gent va poder visitar tant la sala del teatre, situat a la planta baixa com el bar terrassa, ubicat a la primera planta. Les persones que han visitat l'edifici aquests dies han pogut veure un espai renovat. Durant aquestes jornades de portes obertes, l'entitat ha explicat tot el procés de l'obra i quins canvis s'han realitzat a l'edifici. De fet, segons ha explicat el president de l'Aliança, Robert Monzonis, "s'ha intentat mantenir al màxim l’essència de l'històric edifici, i això s'ha pogut mantenir sobretot a la primera planta on està el teatre de l'Aliança". Mentre que "a la planta primera, on està el bar, els canvis han estat més substancials degut a que l'edifici s'ha hagut d'adaptar a les noves normatives".

L’entitat ha aprofitat la seva estada al programa "Cubelles a les 10" d'aquesta emissora municipal per explicar que "ja té a punt el nou carnet de soci que es repartirà el dia de la inauguració del local".

De moment, l'Aliança encara no té fixada la seva data d'inauguració. Malgrat que les obres ja estan acabades, l’entitat no podrà obrir el local fins que disposi de tots els permisos. En aquest sentit, el president de l'entitat "demana a tothom que tingui paciència"; i diu que "ara mateix el que més els hi preocupa és disposar de la instal·lació elèctrica definitiva, un tràmit que l'entitat va sol·licitar al mes de març a la companyia elèctrica Fecsa Endesa i que a data d'avui encara no s'ha resolt".

Un cop disposi de la instal·lació elèctrica definitiva que resta pendent  per part d’Endesa, després encara els faltaria disposar  d’un informe final de bombers, i d’altres informes ECA favorables a nivell ambiental i d’incendis, així com del permís d’activitats. A l’espera de la data d’obertura, l’entitat treballa en la configuració de la programació d’inauguració del local. Fins el moment compta amb la proposta d’una vintena d’actuacions i vist l’interès que està prenent, la inauguració del local podria tenir una durada de tres dies.

Robert Monzonis, president de l'Aliança ha explicat que disposa d'un equip de voluntaris que estan treballant en la configuració de la programació per a la inauguració de local. Un cop estigui definida, l'entitat traslladarà la proposta a l'Ajuntament per acabar de tancar definitivament els actes d'inauguració del local.  

Actualment, l’entitat l'Aliança té més de 180 socis. Han més que doblat el seu nombre des socis d’ençà que es van iniciar el procés de les obres quan la xifra era d’una norantena, ha destacat el seu president, Robert Monzonis.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles