Dissabte se celebra la caminada nocturna de l’estiu, la Cubelles – Comarruga

3 d'agost de 2018


Per desè any, l'organitza l'entitat excursionista Fauna de Cubelles. El recorregut de dificultat baixa és de 13km. Aquesta sortida no té cap mena de dificultat.

Entrevista a Carles Rios, president de Fauna de Cubelles dins el programa Cubelles a les 10 (31-08-2018)

Dissabte se celebra la caminada nocturna de l’estiu, la Cubelles – Comarruga. Per desè any organitza l'entitat excursionista Fauna de Cubelles. El recorregut de dificultat baixa és de 13km. Aquesta sortida no té cap mena de dificultat.  Segons ha avançat Rios "és una passejada fins a Comarruga on després els participants podran gaudir de les seves aigües termals".

 

La sortida de la Caminada nocturna seràa les 21h de la nit, des del principi del Passeig Fluvial, a l’esquerra de la desembocadura del riu Foix.

En aquesta ocasió l’organització repartirà com a obsequi record un barret commemoratiu de la jornada. En acabar la caminada els participants podran disfrutar d’un aperitiu i bany en aigües termals.

 

També dins la programació d’aquest estiu l’entitat prepara el Concurs de dibuix infantil de Festa Major a la desembocadura del riu Foix, que enguany tindrà lloc l’11 d’agost. Per a més informació podeu adreçar-vos a www.faunadecubelles.com


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles