L’Ajuntament inaugurarà divendres la plaça d’Antoni Pineda i Gavaldà

25 de juliol de 2018


Un dels fills predilectes de Cubelles, Antoni Pineda, per la seva labor de recopilació fotogràfica de la història del municipi i la seva gent, posarà el seu nom també la plaça de l’estació

Antoni Pineda.JPG

Entrevista a l'Antoni Pineda (cliqueu sobre l'enllaç)

 

L’Ajuntament inaugurarà aquest divendres la plaça d’Antoni Pineda i Gavaldà. Un dels fills predilectes de Cubelles, Antoni Pineda, per la seva labor de recopilació fotogràfica de la història del municipi i la seva gent, posarà el seu nom també la plaça de l’Estació. De fet, Antoni Pineda té un lligam amb l’estació de Cubelles ja que va ser la seva família la que hi va viure durant molts anys. En aquest sentit, en declaracions a Ràdio Cubelles, Antoni Pineda s’ha mostrat agraït i ha considerat encertat el lloc que l’Ajuntament vol dedicar-li.

A banda de la seva vinculació familiar, Antoni Pineda segueix investigant la història de l’estació de Cubelles. La seva estructura principal és de principis del segle XX quan es crea la línia que enllaça fins a Alacant.

Per poder recollir tota la informació necessària per documentar la història ferroviària de Cubelles, però, Antoni Pineda lamenta que els arxius que hi havia a l’estació van anar a parar a Madrid.

La inauguració de la plaça d’Antoni Pineda i Gavaldà serà aquest divendres, a dos quarts de vuit del vespre, en un acte obert a tothom.


  • Antoni Pineda.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles