L'Agrupació de Balls Populars a punt pel Correfoc i la Trobada de Gegants

25 de juliol de 2018


Els dos actes habituals de la Festa Major Petita ompliran de cultura popular aquest cap de setmana.

L’Agrupació de Balls Populars es prepara per l’època de l'any en què agafa més protagonisme la cultura popular. Els dos actes habituals de la Festa Major Petita, el Correfo i la Trobada de Gegants ompliran aquest cap de setmana de foc i de música de gralles i tambors. La presidenta de l’Agrupació, Ester Solé ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles que en balls com els diables hi ha llista d’espera i, en canvi, en tenen d’altres que tenen més dificultats per omplir totes les places.

D’altra banda, aquest any s’han començat a canviar vestits de colles de foc. Una tasca que tindrà continuïtat l’any que ve. Així ho ha explicat Ester Solé, presidenta de l’Agrupa.

Pel que fa al correfoc de dissabte, segons ha confirmat la presidenta Ester Solé, el recorregut serà el de sempre i les novetats seran en l’espectacle pirotècnic del final i en la colla convidada.

De cara diumenge arribarà un dels actes més longeus d’aquestes dates que és la Trobada de Gegants. En aquest cas se seguirà l’esquema de sempre i a banda de totes les figures cubellenques també hi haurà una representació de gegants d’arreu de Catalunya.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles