Èxit de públic a la Festa Pirata de Cubelles

23 de juliol de 2018


L'esdeveniment ha superat la xifra dels 8000 visitants de l'edició anterior, segons dades de l'organització. El passeig Marítim es va omplir de parades en una festa que va comptar amb diverses activitats de temàtica Pirata

Festa Pirata Cubelles 2018 (1).jpg

Entrevista al regidor de Comerç, Turisme i Fires, Raül Mudarra (cliqueu sobre l'enllaç)

Èxit de públic a la Festa Pirata de Cubelles celebrada del 20 al 22 de juliol. Durant els tres dies la gent ha pogut recorrer el passeig Marítim on hi havien més d'una cinquantena de parades d’artesania i menges d'arreu, atraccions i activitats per a la canalla, animació i teatre musical itinerant, tallers, cercavila pirata, entre d'altres.  L'esdeveniment ha superat la xifra dels 8000 visitants de l'edició anterior, segons dades de l'organització. 

 

La Festa Pirata, enguany, s'ha reformulat i redimensionat, comptant amb un campament Pirata, una zona de lluites i espectacles, o un racó magrebí. En aquesta ocasió la festa ha comptat amb l'actuació del grup gallec "Gaeloc Xeme" i  la participació de l'escola de corsaris.

 

El desembarcament i les diferents actuacions de foc i dels pirates han estat també un dels atractius de la Festa Pirata.  A més, la festa ha comptat amb tallers d'encunyació de la moneda de Cubelles, activitats gratuïtes, i atraccions per a la canalla (vaixell pirata i carrusels), espectacles de teatre i lluites pirates (a càrrec de l’Associación Napoleonica Valenciana), espectacles de dansa i foc (a càrrec de la Fada Verda). Tot plegat va estar acompanyat d'un gran mercat pirata d'artesania i menges de tot arreu. 

 

La Regidoria de Turisme, Comerç i Fires ha fet un bon balanç del conjunt d'actes de la Cinquena Festa Pirata de Cubelles.


  • Festa Pirata Cubelles 2018 (2).jpg
  • Festa Pirata Cubelles 2018 (1).jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles