El Pla Local Jove marcarà les polítiques de joventut fins el 2021

16 de juliol de 2018


El ple abordarà aquest dimarts la planificació de les propostes per atendre la gent jove de Cubelles que el 2016 rondava les 2.000 persones entre 15 i 29 anys.

El pla local jove es debatrà al ple per preveure les polítiques de joventut fins l’any 2021. El document fa una diagnosi de la situació actual i presenta les línies a seguir els propers tres anys.

La regidora de joventut, Ester Pèrez, ha explicat que és un document que es va renovant aproximadament cada quatre anys.

Les feines de redacció del Pla Local Jove van arrencar l’octubre del 2016. Des d’aleshores es van començar a recollir tant les inquietuds dels joves com la funció de l’Ajuntament davant d’aquestes necessitats.

La regidora de joventut, Ester Pèrez, ha destacat l’esforç que ha fet l’Ajuntament els últims mesos per reunir-se amb tots els sectors implicats i relacionats amb la joventut del municipi.

Com que es tracta d’un pla a quatre anys vista, l’Ajuntament ja compta que pugui incorporar nous espais destinats als joves o adaptar-se a les circumstàncies més variables. Així ho ha explicat Ester Pèrez, regidora de joventut.

L’any 2016 la població jove de Cubelles entre 15 i 29 anys rondava les dues mil persones.

De la recollida d’opinions, la majoria reclamen més propostes de lleure i oci, un aspecte que consideren molt insuficient a Cubelles. El pla local jove es debatrà en el proper ple municipal, previst per aquest dimarts a partir de dos quarts de set de la tarda.


  • Espai Jove Cubelles (imatge d'arxiu)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles