La creació del Consell de Comunicació es debatrà al proper ple

12 de juliol de 2018


El govern local vol dotar l'Ajuntament del seu propi Consell de Comunicació Local i el reglament de funcionament i organització dels mitjans municipals.

El Consell de Comunicació Local i el reglament de funcionament i organització dels mitjans municipals es podria aprovar en el proper ple. Són dues eines que tenen l'objectiu de garantir la qualitat comunicativa local més enllà de les voluntats polítiques de torn de cada legislatura.

 

El regidor de comunicació, Xavier Baraza, creu que aquest òrgan participatiu ha d’ajudar a guiar i prendre decisions sobre el model comunicatiu de Cubelles. Així ho ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles.

El Consell de Comunicació Local segons el regidor Xavier Baraza també es vol convertir en una garantia perquè els treballadors dels mitjans no puguin rebre pressions polítiques.

El regidor de comunicació Xavier Baraza confia que el consell de comunicació s’aprovarà en el proper ple municipal.

Un cop passi tots els tràmits administratius, el govern espera que es pugui convocar una o dues vegades en menys d’un any i encara dins d’aquesta legislatura, tal com ha explicat Xavier Baraza.

La creació del consell de comunicació local i el reglament de funcionament i organització dels mitjans es debatran en el proper ple. Una sessió prevista per dimarts a partir de dos quarts de set de la tarda.

 

Entrevista a Xavier Baraza, regidor de comunicació i TIC


  • juguem net 18 final 6.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles